skip to Main Content

Spuitcabine

Wij beschikken over 2 grote spuitcabines. De grootste cabine is 19×8 meter en de 2e cabine is 10×8 meter. Het bijzondere aan de cabines is dat we van de 2 cabines 1 grote cabine kunnen maken voor grotere objecten, hierdoor kunnen wij kwalitatief goed en efficiënt werken. Doordat we deze ruimte hebben kunnen wij vrijwel alle objecten spuiten.

We kijken samen naar uw wensen van uw object, overleggen de betreffende uitstraling en maken met elkaar een plan van aanpak.
We maken voor u een offerte en bespreken het tijdsbestek van uw te spuiten object.
Of het nu gaat over een kraan, shovel of wals wij kunnen uw wensen realiseren. Ook voor grote losse onderdelen voor uw kraan, of graaf machine kunt u bij ons terecht.

Trucks

De aanschaf van een nieuwe truck is een investering voor uw onderneming. Dan is het belangrijk dat uw truck volledig is aangepast aan uw eisen en wensen. Soms is de standaardversie van een truck of vrachtwagen niet voldoende voor wat u ermee wilt doen. ERBE BV past een nieuw aangeschafte truck aan zodat deze aan uw wensen voldoet. Denk hierbij aan zonnekleppen, luchthoorns, kisten, traanplaat en dergelijke.
Naast aanpassingen aan uw truck kunnen wij uw truck ook volledig voorzien van een huisstijlwijziging. Het ontwerpen van een logo en complete huisstijl behoord tot de mogelijkheden. Uiteraard gebeurd dit met u in overleg zodat het aan uw wensen voldoet. Uw truck krijgt een nieuwe uitstraling waar u zich mee kunt profileren in de markt.

Bedrijfswagens

Voor het laten spuiten van uw vrachtwagen of bedrijfs–bus bent u bij ons aan het juiste adres. Door ruim 25 jaar ervaring en deskundigheid kunnen wij uw wensen goed inschatten, en maken wij een offerte op maat.
Heeft u een nieuwe of gebruikte vrachtwagen of bus gekocht dan spuiten wij die voor u in uw eigen huisstijl kleuren. Wij bespreken samen met u uw wensen en plannen we de levering. Van demontage tot eind product, alles doen wij onder 1 dak.

Campers

ERBE BV heeft alles in huis om uw camper te verbouwen, herstellen en spuiten.
Voldoet uw camper niet volledig aan uw eisen en wensen? Wij verbouwen uw camper volledig naar wens en nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren. Ook veranderen wij elektrische installaties wanneer u daar behoefte aan hebt.

Personenauto’s

Voor het repareren van schade aan uw personenauto kunt u bij Erbe terecht.

Wij beoordelen de schade, eventueel met een (schade-)expert en maken samen met u een planning voor het repareren van uw auto. Met inzet van vakkundig en servicegericht personeel staan wij garant voor een eersteklas afwerking en een marktconforme prijsstelling.

Ook voor het geheel overspuiten van uw auto in een andere kleur kunt u bij ons terecht.

Industrieel spuitwerk

Bij het spuiten van een groot project is de planning van het te spuiten object erg belangrijk.

We kijken samen met u naar uw wensen van het object, overleggen wat uw wensen zijn betreffende uitstraling en maken met elkaar een plan van aanpak.

We maken voor u een offerte en bespreken het tijdsbestek van het te spuiten object.

Of het nu gaat over een kraan, shovel of wals, wij kunnen uw wensen realiseren. Ook voor grote losse onderdelen van uw kraan, of graafmachine kunt u bij ons terecht.

Meubels & Keukens

Wilt u graag uw meubel(s) of keuken een nieuwe frisse look geven?

Ook voor het spuiten van meubel(s), keukens en bv. radiatoren kunt u bij ons terecht. We bepalen samen de gewenste kleur en plannen daarna het spuitwerk met u in.

Heeft u wensen voor een aparte kleur of structuur? Dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zullen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn om uw meubel(s) of keuken naar uw wens te maken.